Ποιά τρόφιμα πρέπει να αποφεύγουμε σε περιόδους #καύσωνα;

Τυριά, λιπαρές σάλτσες τυριού, μπεσαμέλ, Λιπαρά κρέατα και αλλαντικά,Τηγανητά ψάρια και κρέατα, Λιπαρές σος για σαλάτες, Μπαχαρικά και «βαριά» μαγειρευτά φαγητά, Γλυκά με κρέμα ή βούτυρο, Καφέδες με σαντιγί και σιρόπια γεύσης.

#eatfeelsgood #stelioskolyviras

Στέλιος Ι. Κολυβίρας – Τζιβανιώτης
Διαιτολόγος Διατροφολόγος MMedSci
Μετεκπαιδευθείς στην Ιατρική Σχολή Παν/μίου Αθηνών

www.eatfeelsgood.gr