Τι φαγητα πρέπει να αποφεύγουμε σε περιόδους #καύσωνα;

Τυριά, λιπαρές σάλτσες τυριού, μπεσαμέλ, Λιπαρά κρέατα και αλλαντικά,Τηγανητά ψάρια και κρέατα, Λιπαρές σος για σαλάτες, Μπαχαρικά και «βαριά» μαγειρευτά φαγητά, Γλυκά με κρέμα ή βούτυρο, Καφέδες με σαντιγί και σιρόπια γεύσης.

#eatfeelsgood #stelioskolyviras

Στελιος Ι.Κολυβίρας-Τζιβανιώτης

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MMedSci

Μεταπτυχιακός Ερευνητής

Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
www.eatfeelsgood.gr