Τα λιπαρά #ψάρια (π.χ. ο σολωμός, η σαρδέλα και ο τόνος) αποτελούν εξαιρετική πηγή πολύτιμων ω-3 λιπαρών οξέων, τα οποία συμβάλλουν στη μείωση των τριγλυκεριδίων, εμποδίζουν τον σχηματισμό θρόμβων, ρίχνουν την πίεση και περιορίζουν τον κίνδυνο εμφάνισης αρρυθμιών!

Στελιος Ι.Κολυβίρας-Τζιβανιώτης

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MMedSci

Μεταπτυχιακός Ερευνητής

Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
#eatfeelsgood #stelioskolyviras

www.eatfeelsgood.gr