16265308_1092259240884909_3881778389397906446_n

Στέλιος Ι.Κολυβίρας-Τζιβανιώτης, Διαιτολόγος Διατροφολόγος MMedSci
Postgraduate Research Assistant School of Medicine University of Athens.

Pathology in Pregnancy, Master Degree of Medical School of Athens

Environment and Health, Master Degree of Medical School of Athens

Πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Κρήτης.
Μεταπτυχιακός Ερευνητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.
Πραγματοποίησε τη πρακτική του εξάσκηση και εργάστηκε ως Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος στη γενική κλινική ΙΑΣΩ General.
Κατά τη περίοδο αυτή, εκπόνησε ερευνητική εργασία (research-report)
καταγράφοντας τις διατροφικές συνήθειες ασθενών της Κλινικής (441άτομα),
υπό την εποπτεία του υπεύθυνου Διαιτολογικού τμήματος ΙΑΣΩ General.

Θέμα της Μεταπτυχιακής του Έρευνας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών είναι :
«Επίδραση Ενδοκρινικών Διαταρακτών σε Εγκυμονούσες μέσω της Διατροφής και του Περιβάλλοντος».

Υπεύθυνος Διαιτολογικού Τμήματος Beauty Center – Εξειδικευμένος στην απώλεια τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Επιστημονικός Συνεργάτης ως Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος στο Βιοπαθολογικό Κέντρο Vlabs στο Πειραιά.

Επιστημονικός Συνεργάτης στην εταιρία εστίασης Crepa Crepa www.crepa-crepa.gr

Επιστημονικός Συνεργάτης επί θεμάτων Διατροφής Διαιτολογίας στο περιοδικό “Esthete”.

Συμμετέχει και παρακολουθεί πολλά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια ανά έτος. Θεωρεί χρέος του κάθε επιστήμονα τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του. Συμμετέχει σε Ομιλίες Συλλόγων καθώς επίσης αρθρογραφεί και δημοσιεύει μια σειρά από άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και websites.

Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.